laupäev, 13. november 2010

Novembri teine nädal

Viimase 7 päeva jooksul ausalt öeldes midagi väga huvitavat nagu teinud polegi. Pühapäeval käisin poodlemas, saagiks Telstra netipulk, Microsofti hiir ja elu esimene sushi-kogemus. Pärastlõuna sisustas taas jalgpall, õhtul sain aga lõpuks Kaido, Rauno ja Veronikaga kokku. Linnapildis hakkasid eelmise nädala lõpus üha enam tooni andma ohtrad jõulukaunistused, kuigi pühadeni on veel kõvasti aega:


Esmaspäeva hommikul läksin viimaks tööle. Tööks on viljanäidiste põllult koristamine, kaalumine ja pakendamine. Sel nädalal töötasin 2-kohalise kombaini peal. Teisipäeval sain sellega ka ise sõita, kuid enamalt oli minu ülesandeks siiski pakendamine ja kaalumine.


Kolmapäeva hommikul külastasime vaatamisväärsust nimega Wave Rock. Tegemist on siis suure laine-kujulise kiviga:


Õhtul hakkas vihma sadama, seega neljapäeval vilja koristada ei saanud. Tegelesime hoopis kaalumist vajavate proovidega. Pool päeva magasin niisama maha. Eile õhtul tulin Northamist rongiga The Prospector nädalavahetuseks Perthi. Esmaspäeval kõigi eelduste kohaselt taas tööle.

4 kommentaari:

Marts ütles ...

Wave Rock on päris vägev, aga kombainis olen pettunud. Loodsin näha monstrumit.

Tauri ütles ...

Kivi kiviks, kuid kombainiga näitasin sulle ikka koha kätte. "Ükski austraallane pole nii loll, et sind kombainirooli laseks." Ära kunagi alahinda inimeste lollust, Marts.

Anonüümne ütles ...

Minu arust selline väike nummi kombain.

Marts ütles ...

No ma arvasin, et tegu on rämedalt suure masinaga mitte mingi minikombainiga. Sellise rooli lubaks minagi sind (võib-olla).

Postita kommentaar