reede, 8. oktoober 2010

Oktoobri esimene nädal

Ujuma me laupäeval ei jõudnudki, kuna selleks ajaks, kui randa jõudsime, oli ilm üsna tuuliseks ja jahedaks muutunud. Selle asemel ronisime liivadüünide otsas ning nautisime lihtsalt ilusat vaadet. Täna on taas plaan randa minna. Ehk saab seekord ka ujuda.


Esmaspäevast neljapäevani käisin tööl, nüüd on kolm vaba päeva. Esmaspäeval taas tööle. Tööst ma midagi huvitavat rääkida ei oska. Töö nagu töö ikka. Küsige, kui midagi täpsemat teada tahate. Kommentaarid on muidu ka üldiselt väga teretulnud.

Kolmapäeva õhtul varastati Mullewast valge Toyota Land Cruiser. Meie kui Mullewa uusimad elanikud pidavat peamised kahtlusalused olema. Naljaga pooleks muidugi. Ma loodan. Auto leidjale on välja pandud vaevatasu 700 dollarit. Kuluks marjaks ära küll.

Eilseni olin Austraalia loomadest näinud vaid surnud känguruid tee ääres ning sisalikku nimega Bobtail. Nüüd olen näinud ka elusat kängurut ning talle isegi pai teinud. Nimelt on Jamie'l (mees, kelle sõbra maja me üürime) pooleldi kodustatud noor känguru ning eile otsustas ta teda meile tutvustada.


Algselt kavatsesime täna 500 km põhjapoole Monkey Mia'sse (hääldatakse "Maia") sõita, et homme hommikul delfiine sööta, ja pühapäeval tagasi tulla. Vahepeal oleks loomulikult ka Shell Beachi külastanud. Kuid nii Mike kui ka Jamie rääkisid, et tegemist on tüüpilise turistilõksuga. Ning lisaks teab Jamie kohta Perthi lähedal, kus sama asja iga kell tasuta kogeda saab. Seega otsustasime hoopis Jamie'ga kalale või jahile minna. Varsti helistamegi talle, et plaane arutada.

Selleks korraks kõik.

4 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Hei, nagu näha oled mõnusalt sisse elanud! Kauaks plaan praegusesse töökohta jääda ja kuhu suunda plaanid edasi liikuda? Kas kavatsed ka farmitööd teha, et teise aasta viisa saada? Igaljuhul mõnusat toimetamist! Ave

Tauri ütles ...

Praegune töö sai täna otsa, õhtuks plaanin tagasi Perthis olla. Rohkem plaane hetkel pole.
Farmitööd tahaks pigem kogemuse pärast teha, teise aasta viisa jaoks mul seda tegelikult vaja ei lähe. Selle saan nii või naa.

Anonüümne ütles ...

Päris huvitav lugemine. Mis plaan selle teise aastaga siis on, kui saladus pole?
Edu ja parimaid jahimaid!
R.

Tauri ütles ...

Tänud. Teise aastaga pole hetkel mingeid plaane. Siin Austraalias ei saagi erilisi plaane teha. Tuleb üks päev korraga elada ja vaadata, mida elu toob.

Postita kommentaar