reede, 17. september 2010

Hiiumaa-Tallinn

Eile oli siis reisi mitteametlik algus: sõitsin Hiiumaalt Tallinnasse väikese vahepeatusega Haapsalus. Tallinnas hankisin viimased puuduolevad asjad ning vahetasin vajamineva valuuta. Viimati mainitud tegevus kujunes oodatust keerulisemaks. Nimelt polnud esimeses valuutavahetuspunktis piisavalt Malaisia ringgiteid, teises jäi aga Austraalia dollaritest puudu. Lisaks pole ühe firma erinevates kontorites kursid üldsegi võrdsed. Samahästi võiks ju vorstilatt ühes säästukas 25, teises aga 30 krooni maksta.

Hetkel olen Tallinna Lennujaamas ja ootan pardalemineku algust.

5 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Tauri, soovin sulle mõnusat reisi ja ootan juba sinu järgmist sissekannet! Nimelt võtan ise 6.novembril täpselt sama teekonna ette, seega minu huvi sinu blogi jälgida on vägagi põhjendatud :) Kui sul Malaisias on ööbimine, siis mulle soovitati Tune Hotelli (soodne ja valgete puhaste linadega)! Edu sulle! Ave

Tauri ütles ...

Tänan, Ave!

Istun hetkel Kuala Lumpuri lennujaama mingis söögikohas ja ootan lendu Perthi. Blogimiseks hetkel aega väga pole, kuid tagantjärgi püüan kõigest põhjalikult kirjutada. Lisaks veel ohtralt pildimaterjali.

Laura ütles ...

Hei!
Küll veidi hilja, aga tagantjärgi soovin ka sulle super ägedat reisi ja mõnusat(ja eelkõige turvalist)kohalejõudmist. Ootan uusi sissekandeid, et neid kadedusega lugeda :)

Laura, "legenraadselt" vanalinna möllult ja veelgi legemalt Ernalt.

Tauri ütles ...

Tänan, Laura. Paistab, et blogile hakkab vaikselt väike fännibaas tekkima :p

Reelika. ütles ...

Sinu kauge sugulane, Reelika :D ( kui sa teda üldse enam mäletadki ) Soovib ka sulle vägaaaaa elamuste rohket reisi :) Et sul kõik seal teisepool maakera hästi läheks ! ;)

Postita kommentaar